BİR TEBRİK DE BURDAN EDELİM

ALTIN KIZLAR'DAN KARLIOVA'YA 2 MADALYA

Karlıova ilçeinde yapılan koşu yarışmasında 1. ve 3. olarak Bingöl ili geneli yarışmaya katılmaya hak kazanan kızlarımız dün sabah 11.30 sularında kendi kategorierinde Bingöl 1. ve 2.'si  oldular.  Yarıştan sonra büyük ilgi gören Dicle başarılarının şans eseri olmadığını şu cümlelerle aktardı : ''Açıkçası öğretmenimin hazırladığı beslenme ve idman programına harfi harfine uydum. Bu sonucu ailem ve ben bekliyorduk.'' dedi . Öte yandan yarışma ikincisi Beyza ise öğretmenine teşekkür edip bölge yarışmasında kendi rekorunu geliştireceğine dair söz verdi .

Altın kızlar lakabı takılan Dicle ile Beyza şu sıralar madalyalarının keyfini sürüyorlar ve bölge yarışmasına büyük bir disiplinle hazırlanıyorlar. Kaşıkçı İlkokulu olarak kardeş okulumuz Kargapazarı İlkokulu'nda öğrenim gören altın kızlarımızı tebrik eder , öğretmeni Oğuzhan DİLLİ hocamıza da ilgili tavrından ve başarısından dolayı devam eden eğitim hayatında başarılar dileriz.